Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Zoek in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.

2. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kun je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. 

3. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete hond heeft ontvangen?
De tussenstand wordt een aantal keer gepubliceerd. Deze tussenstanden kun je zien op de pagina Tussenstand die tijdens de stemfase op deze website zichtbaar is. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete hond is gestemd of wat er veranderd is sinds de vorige tussenstand. Alle tussenstanden worden via de nieuwbrief gedeeld, houd deze dus goed in de gaten.

4. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Check of er een spatie (witruimte) teveel achter of voor het mailadres staat dat je hebt ingevuld. Dit gebeurt vooral als je je mailadres kopieert en in het betreffende veld plakt. Met de backspace of delete toets is de spatie/witruimte zo verwijderd en kan het mailadres worden herkend. 

Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden. 

5. Hoe worden mijn gegevens gebruikt?
Bekijk hier het privacy statement.

6. Tot wanneer kan er gestemd worden?
De stemmen die vóór de tijdelijke sluiting in april zijn uitgebracht op de nominaties blijven staan en zijn nu opnieuw geldig. De stemperiode start opnieuw op 7 september en loopt tot en met 4 oktober. Alle stemmen worden geteld en aan de hand daarvan worden op 9 oktober de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt.

7. Hoe worden de winnaars bepaald?
Vanaf 7 september tot en met 4 oktober 2020 kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar favoriete hond. Na de stemronde worden de gemeente en provincie winnaars bekend gemaakt op 9 oktober. Een jury beslist wie de landelijke winnaars is.
 

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info@mooistehond.nl.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in stemmen online en stemmen voor burgerparticipatie.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details