Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Zoek in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.

2. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan een e-mail naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina).

3. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete hond heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand die tijdens de stemfase op deze website zichtbaar is. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete hond is gestemd of wat er veranderd is sinds de vorige tussenstand. Bij de Tussenstand staat vermeld wanneer de volgende tussenstand plaats vindt.

4. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.

5. Hoe worden mijn gegevens gebruikt?
Bekijk hier het privacy statement.

6. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan van 5 februari tot en met 12 maart 2019 gestemd worden.

7. Hoe worden de winnaars bepaald?
Vanaf 5 februari tot en met 12 maart 2019 kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar favoriete hond. Na de stemronde worden de gemeente en provincie winnaars bekend gemaakt. Een jury beslist wie de landelijke winnaars is.

 

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info@mooistehond.nl.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details