Vragen van stemmers

 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Zoek in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.

2. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan een e-mail naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina).

3. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete hond heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete hond is gestemd.

4. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.

5. Hoe worden mijn gegevens gebruikt?

De persoonsgegevens die bij het stemmen worden achtergelaten worden vastgelegd in de administratie van de organisatie van deze verkiezing. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de wet bescherming persoonsgegevens worden behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken deze om je te informeren over deze verkiezing en onze werkzaamheden.

Afmelden voor de e-mails kan door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt. Ook kun je contact met ons opnemen om je af te melden.

6. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan Vanaf 8 maart tot en met 13 april 2018 gestemd worden.

7. Hoe worden de winnaars bepaald?
Vanaf 8 maart tot en met 13 april kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar favoriete hond. Na de stemronde worden de gemeente en provincie winnaars bekend gemaakt. Een jury beslist wie de landelijke winnaars is.

 

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info@mooistehond.nl.

De Verkiezing van de Mooiste Hond  is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details