Meest gestelde vragen door genomineerden

1. Wat kan ik als genomineerde winnen?
Voor alle gemeentewinnaars is er een attentie als aandenken van deelname. De provinciewinnaars ontvangen een mooie bokaal, een goed gevulde goodiebag van Farm Food Hondenvoeding en twee toegangskaarten voor de eerstvolgende editie van Animal Event. De landelijke winnaar ontvangt daar bovenop nóg een bokaal en een mooi verrassingspakket. Ook kan de te winnen titel publiciteit opleveren.

2. Hoe worden de winnaars bepaald?
De stemmen die voor de tijdelijke sluiting begin april zijn uitgebracht op de nominaties blijven staan en zijn nu opnieuw geldig. De stemperiode start opnieuw op 7 september en loopt tot en met 4 oktober. Dan kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar favoriete hond. Na de stemronde worden de gemeente- en provinciewinnaars op 9 oktober bekend gemaakt. Alle provinciewinnaars wordt gevraagd een filmpje toe te sturen dat wordt beoordeeld door de deskundige jury. Het belangrijkste beoordelingscriteria hierbij is dat de interactie tussen hond en baas goed zichtbaar is. Wie zich de Mooiste Hond van Nederland mag noemen wordt beslist door een vakjury en op 29 oktober bekend gemaakt.

3. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Om veel stemmen te werven kun je jouw vrienden en familie een bericht per e-mails en/of Whatsapp sturen met het verzoek een stem uit te brengen. Daarnaast is het de moeite waard om jouw nominatie via Social Media zoals Facebook, Twitter en Instagram uit te dragen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.

4. Onze naam staat verkeerd op de website, kan dat gewijzigd worden?
Ja, stuur een e-mail naar naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina).

5. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je niet meer genomineerd zijn, stuur dan een email naar de organisatie (zie contactgegevens onderaan deze pagina).

6. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden. Alle stemmers en genomineerden verklaren zich hiermee akkoord.

7. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 4 oktober 2020 gestemd worden.

8. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks te melden over de verkiezing? Neem contact op met Jamie, Moderator van de verkiezing, via vragen@mooistehond.nl.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in stemmen online en stemmen voor burgerparticipatie.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details