Over de verkiezing

Vanaf 5 februari tot en met 12 maart 2019 kan iedereen via www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar mooiste hond. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen. 

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Tussenstand
De eerste tussenstand wordt op dinsdag 19 februari bekend gemaakt. 

Award uitreiking
De verkiezing van de Mooiste Hond 2019 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 5 mei afgesloten met een spannende finale. Alle gemeente winnaars kunnen tijdens Animal Event op 3, 4 en 5 mei hun certificaat ophalen in de stand van Farm Food, ze ontvangen één gratis toegangskaart voor het evenement. Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijdens Animal Event op zondag 5 mei. Honden die bij de provincie verkiezing tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op zondag 5 mei. De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 5 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

De verkiezing ‘Mooiste hond van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar idee van Pronk's Dogshop. 

Onder de stemmers worden 10 sets van 2 VIP-kaarten  voor het Animal Event verloot.

Nomineer vanaf nu jouw mooiste hond. Deelname is geheel gratis.

Leuke kortingsacties
Als deelnemer en stemmer van de verkiezing 'Mooiste Hond' profiteer je van leuke kortingsacties! Met de actiecode mooistehond19 kun je kaarten bestellen met 20% korting voor Animal Event op 3, 4 en 5 mei. Bovendien ontvangen alle stemmers 10% korting bij aankoop van een product in de Farm Food stand tijdens Animal Event.

Koop hier je tickets met korting.

Organisatie & Partners

De verkiezing ‘Mooiste hond van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar een idee van Pronk's Dogshop te Enschede. De publieksverkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details