Over de verkiezing

Animal Event organiseert in samenwerking Farm Food Hondenvoeding in 2019 de derde editie van de verkiezing ‘Mooiste Hond’.

Nomineren
Helaas is het niet meer mogelijk om je hond te nomineren. Wel kun je tot 12 maart nog je stem uitbrengen op je favoriete hond.

Stemmen
De stemronde van de verkiezing voor de Mooiste Hond 2019 is van start gegaan op dinsdag 5 februari. Stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 12 maart. Op donderdag 14 maart worden de gemeente en provinciewinnaars bekend gemaakt. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen. Onder de stemmers worden 10 sets van 2 VIP-kaarten voor Animal Event verloot. Daarnaast profiteer je van leuke kortingsacties rondom Animal Event!

Tussenstand
De laatste tussenstand is hier te bekijken met het aantal stemmen er bij. 

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Award uitreiking 
De verkiezing van de Mooiste Hond 2019 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 5 mei afgesloten met een spannende finale. Alle gemeente winnaars kunnen tijdens Animal Event op 3, 4 en 5 mei hun certificaat ophalen in de stand van Farm Food, ze ontvangen één gratis toegangskaart voor het evenement. Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijdens Animal Event op zondag 5 mei. Honden die bij de provincie verkiezing tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op zondag 5 mei. De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 5 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

Leuke kortingsacties
Als deelnemer en stemmer van de verkiezing 'Mooiste Hond' profiteer je van leuke kortingsacties! Met de actiecode mooistehond19 kun je kaarten bestellen met 20% korting voor Animal Event op 3, 4 en 5 mei. Bovendien ontvangen alle stemmers 10% korting bij aankoop van een product in de Farm Food stand tijdens Animal Event.

Koop hier je tickets met korting.

De verkiezing ‘Mooiste hond van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar idee van Pronk's Dogshop. De publieksverkiezing wordt gefaciliteerd door Vote Company

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details