Over de verkiezing

Het leukste dierenfestival van het jaar verplaatst naar 16, 17 & 18 oktober! Klik hier voor meer informatie.

Animal Event organiseert in samenwerking met Farm Food Hondenvoeding in 2020 de vierde editie van de verkiezing ‘Mooiste Hond’. De finale van de verkiezing zal plaatsvinden op zondag 18 oktober tijdens Animal Event.

Nomineren
Vanaf 3 april 2020 sluit de nomineringsfase voorlopig. Op 1 september zal het weer mogelijk zijn om je hond te nomineren. Dat kan tot 22 september.

Stemmen
Het stemmen zal ook gesloten worden op 3 april, de stemmen die inmiddels zijn uitgebracht op de nominaties blijven staan en zijn later in dit jaar opnieuw geldig. De stemperiode start opnieuw op 7 september en loopt tot 5 oktober. Alle stemmen worden geteld en aan de hand daarvan worden op 7 oktober de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen. Daarnaast profiteer je van leuke kortingsacties rondom Animal Event!

Tussenstand
Op dit moment zijn er nog geen data bekend voor het delen van de tussenstanden. Wanneer deze wel bekend zijn, verschijnen ze op deze site en de site van Animal Event. Alle tussenstanden worden via de nieuwbrief gedeeld, hou deze dus goed in de gaten

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Het leukste dierenfestival van het jaar verplaatst naar 16, 17 & 18 oktober!
In verband met de Corona-crisis heeft de organisatie van Animal Event de afgelopen weken hard gewerkt aan een passend alternatief voor de editie van 2020. Het festival voor dierenliefhebbers wordt verplaatst van begin mei, naar 16, 17 en 18 oktober. Om de weersafhankelijkheid tot een minimum te beperken wordt uitgeweken naar het Autotron in Rosmalen, dat net als de Beekse Bergen onderdeel is van de Libéma groep.

Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie met een parkachtig buitenterrein aan het water. Animal Event maakt gebruik van het buitenterrein in combinatie met 3 grote hallen (14.000 m² indoor en 45.000 m² outdoor). Met een eigen afslag aan de A59, nabij A2 en A50 is de bereikbaarheid van het Autotron bijzonder goed.

De opzet van Animal Event blijft onveranderd, nagenoeg het hele programma en alle vertrouwde onderdelen verhuizen mee naar het Autotron. Een mooie aanvulling is het ‘side event’ Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor professionals uit de dierenbranche, dat op de zaterdag wordt geïntegreerd. Gekochte tickets voor Animal Event blijven geldig voor oktober, restitutie is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

 

Leuke kortingsacties
Als deelnemer en stemmer van de verkiezing 'Mooiste Hond' profiteer je van leuke kortingsacties! Willen jij en je hond nog langer genieten van Animal Event? Alleen in de maand maart bestel je twee dagkaartjes (totaal € 39,-) en ontvang je het Farm Food voerpakket voor je hond t.w.v. € 27,-. Zo kunnen je geliefde viervoeter en jij nog langer nagenieten van Animal Event. Meer info vind je hier.

De verkiezing ‘Mooiste hond van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar idee van Pronk's Dogshop. De publieksverkiezing wordt gefaciliteerd door Vote Company

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in stemmen online en stemmen voor burgerparticipatie.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details